Nyitva minden hétvégén 10-17 óráig.


Általános információink nyitvatartás idejére:


FONTOS!
Babakocsival és kisgyermekkel érkezőknek:
- Állataink egy része gyakran szabadon lehet köztetek (pl. kecskék, birkák, baromfik), tehát már a bejárattól közvetlen kapcsolatban lehettek az állatokkal.

Kíváncsiságuk miatt odamennek majd hozzátok, megszaglásznak, ezért az állatokkal bizalmatlanabb gyermekeket érdemes eleinte ölbe venni.

/Kutyát és egyéb más állatot az állatsimogató területére behozni tilos!/

/Nem kell előre regisztrálni, nyitvatartási időn belül (szombaton és vasárnap 10-17 óráig) bármikor látogathatóak vagyunk./


Belépőjegy: 1500 Ft/fő (Zoo csemege nélkül).

/4 éves kor alatt a belépés ingyenes./

Zoo csemege: 200 Ft/adag.


Nagycsaládos belépőjegy:
2 felnőtt + 3 (4 évnél idősebb) gyermek esetén:
1200 Ft/fő (Zoo csemege nélkül).
Zoo csemege: 200 Ft/adag.

Nyugdíjas jegy:
1200 Ft (Zoo csemege nélkül).
Zoo csemege: 200 Ft/adag.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Az állatok egy része (saját maga és a Ti biztonságotok érdekében) karámon kívülről simogatható, és tekinthető meg. A zárt karmában lévő állatokhoz nem lehet bemenni. Megértéseteket köszönjük!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

HELYSZÍN: Barka Állatsimogató - Dunakeszi
Térkép:https://goo.gl/B8cFLeVÁRUNK TITEKET SZERETETTEL 2021-ben is!FOTÓGALÉRIA

BARKA ÁLLATSIMOGATÓ

Az állatsimogatóban a háztáji állatokon kívül kevésbé hétköznapi fajták is helyet kaptak: juhok (akiket mi csak barkáknak hívunk... innen a tanya elnevezése), kecskék, birkák, baromfik, fürjek, mangalicák, csüngőhasú malacok, lámák, szamarak, nyulak, zebu, szarvasmarha és teknős.

Az állatok többsége hozzá van szokva az emberekhez, szeretik és igénylik a figyelmet. A kisebb termetű állatokat (pl.: kecskegidák és fiatal bárányok) meg lehet simogatni, illetve Zoo Csemegével etetni.

Kérünk Titeket, hogy az állatok egészségének megőrzése érdekében más, otthonról hozott finomságokkal ne etessétek az állatokat! A Zoo Csemege összetevői nem tartalmaznak vegyszereket, káros anyagokat, így minden növényevő állatnak adhatók.

Vállaljuk továbbá osztályok, csoportok, baráti társaságok körbevezetését, részükre programok, foglalkozások, vetélkedők szervezését.


Nyitvatartás


Következő nyitvatartásunk ideje:

szombat és vasárnap 10-17 óra között.


Tel.: 06 30 950 9465